"Als je een schip wilt bouwen, leer mensen dan te verlangen naar de eindeloze zee." Antoine de Saint-Exupéry

Advies

Snel, gedegen en effectief

Als mensen weten volgens welke visie ze aan de slag gaan en ze begrijpen waar ze naartoe werken en waarom, dan ontstaat kwaliteit en samenhang in het werk. Werken vanuit concrete, haalbare en toetsbare doelen, op basis van een inspirerende visie, dat doet Bartman Communicatie. Adviseren met respect voor en kennis van de gevoelens van mensen – ook dat is onze kracht.

Aan Bartman Communicatie kunt u allerlei soorten opgaven voorleggen. Vanuit kennis en ervaring komen we met een strategie-op-maat, die het u gemakkelijker maakt uw doelen te realiseren. En omdat we zoveel ervaring hebben, kan dit advies ook snel geleverd worden.

Een complex probleem terugbrengen tot de essentie en vervolgens kijken wat communicatie aan oplossingen kan bieden. Bij Bartman Communicatie is dat de werkwijze. Dat werkt snel en effectief. De adviezen verbinden we met elkaar in een uitvoeringsstrategie - een stap die nog vaak overgeslagen wordt. Vervolgens bekijken we welke communicatiemiddelen het meest geschikt zijn in deze strategie en voor de doelgroepen. Dit leggen we vast in een zeer leesbaar communicatieplan, zodat iedereen er makkelijk mee aan de slag kan.
Door onze ruime ervaring bij diverse overheden met allerlei projecten en processen, kunnen wij goed helpen bij het interactief inrichten ervan. Of het nu gaat om participatie en inspraak rond een ruimtelijk project, of communicatie rond gebiedsmarketing met inzet van social media, wij kunnen dat voor u verzorgen. We houden bij de interactie altijd scherp in de gaten wat goed is voor het project en bepalen dan hoe we de doelgroepen het beste bij uw project kunnen betrekken of hoe we ze kunnen consulteren.
Wij zien teksten niet als losse instrumenten, maar als onderdeel van een proces, visie of missie. Juist omdat iedereen elke dag een heleboel teksten en beelden voorgeschoteld krijgt via diverse media, moeten teksten de aandacht opeisen. Omdat wij werken volgens de nieuwe aanpak van communicatie, weten wij hoe we dit het beste voor u kunnen realiseren. En voor de rest gelden natuurlijk de gebruikelijke dingen: de lezer moet snappen wat er staat, moet in een tekst gemakkelijk de weg kunnen vinden en moet liefst tot het eind toe geboeid worden.